Från smått till stort

Vi tillverkar allt från de små konsolerna och infästningsdetaljerna till de större avbärgningarna och byggnadsstommarna. Slå en signal så kommer vi och mäter för trappor, räcken, grindar, ledstänger, tröskeljärn, antennfäste o.s.v.

Vi bygger stålstommar för all typ av nybyggen.
Lagerlokaler och maskinhallar. Skärmtak, carports, regn och solskydd.Balkonger och andra kringkonstruktioner. Hör av er till oss, så hittar vi tillsammans en bra lösning.

All förekommande stålbyggnation, i anslutning till såväl trä som stålstommar. Underhåll, avbärning och renovering av byggnadskonstruktioner. Tröskeljärn och portomfattningar.

Avbärningar vid väggöppningar, altanbyggen och annan belastad konstruktion. Konsoler för hyllor, byggelement, maskiner och andra aplikationer. Tröskeljärn och portomfattningar.

Kundanpassade ramper och hissar. Vi mäter, räknar och tillverkar.

Kundanpassade trappor, plattformar, räcken, grindar, ledstänger, m.m.

Stålkonstruktioner

Ett projekt startar med en dialog om behov och möjligheter. Vi diskuterar, mäter och kommer tillsammans med kund fram till den bästa lösningen i den givna situationen.

Vi diskuterar material, ytbehandling och design.

Ett starkt och säkert bygge ska också vara ett vackert bygge.

När grundförutsättningarna är konstaterade ritar vi och hållfasthetsberäknar. Efter detta går vi tillsammans med kund igenom ritningarna innan vi slutligen skriver en offert.

Ljungströms AB har i över ett halvt sekel ritat och byggt bärande konstruktioner åt industri, fastighetsbolag och privatpersoner.

Vi har den erfarenhet som krävs för att kunna anpassa konstruktionerna efter önskemål och krav.

Hos oss är kontaktvägarna korta och snabba. Ring eller mejla så diskuterar vi dina visioner och önskemål.