LASTBIL, ENTREPRENAD, LANTBRUK & SKOGSMASKINER

Reparation och service av maskiner och tillbehör. Får ni problem på fältet, kommer vi med servicebilen.

Norcar
Ljungströms AB är ansvarig för eftermarknaden av Norcar i Sverige.
För reservdelar och service kontakta Per-Olof Ljungström: 0706 – 01 92 50

SVARV OCH ARBORR

I vårt arborrverk kan vi bearbeta arbetsstycken upp till 1000 x 1000 x 1000 mm. I svarven, en längd utan genomsläpp (89 mm) på 1500 mm och en diameter på 570 mm.

SPECIALMASKINER

Vi har genom åren tillverkat och servat maskiner och konstruktioner till en rad olika branscher:

Produktionsindustri, stenhuggeri, sand & bergsbrytning, flyg, lantbruk, djuruppfödning, skogsindustri, fastighetsunderhåll, sjöfart,varv,hamnanläggning,transport,byggnadssmide,värmeverk, betongfabrik, sågverk, lagerhus, oljedepåer och mycket annat.

Man kan säga att vi har rutin på specialmaskiner och är alltid beredda på att lösa de problem som kunden har. (Även när det sägs vara ”omöjligt”)
Kontakta oss när det gäller automation, problemlösning och specialtillverkning.

SVETS & LEGO

Vi utför legoarbeten åt industrin samt servar och underhåller maskiner och utrustning. Kontakta oss när det gäller: Plåtarbeten, Balk, Svets, Maskinservice, Svarv & Arborrning Kilspårsdragning och annan bearbetning. Vi har en Pullmax kantpress 160 ton. Bredd 3700 mm. Och en LVD-sax som klarar 12 mm på 3000 mm. Alla typer av svetsarbeten.

Genom våra portar kan vi ta in 5 meter högt och 5 meter brett. Vår travers klarar totalt 6 ton. Vi har en öppen arbetsyta för växlande arbeten på 250 M². Totalt har vi 700 M² arbetsyta.