MATERIALHANTERING

Ljungströms tillverkar kundanpassade transportörer. Vi har inget standardsortiment. Längder, bredder, belastning och hastighet bestäms tillsammans med kund. Hör av er till oss, så ser vi till att ni får en ändamålsenlig transportör.

Vi har genom åren tillverkat olika typer av blandare. Kontakta oss så räknar vi fram en offert på en blandare som passar er.

Ljungströms tillverkar kundanpassade elevatorer. Vi har inget standardsortiment. Längder, bredder, belastning och hastighet bestäms med kund. Hör av er till oss, så ser vi till att ni får en ändamålsenlig elevator.

Vi har genom åren tillverkat ett stort antal materialfickor och silos. Mottagarfickor och materialfördelningsutrustning tillverkas i slitagetåligt material. Vi tillverkar körbara markfickor så att lastbilar kan köra över fickan och lossa materialet utan att behöva manövrera och backa. Vi bygger silos för materialförvaring med utrustning för lastning och lossning av dessa. Till materialfickorna kan vi leverera radiostyrda luckor, så att lastbil och lastmaskinsförare kan öppna utan att lämna förarhytten.

Alla konstruktioner levereras CE-märkta och med full dokumentation.
Då vi har lång erfarenhet av konstruktion, service och underhåll för materialhantering kan ni kontakta oss när det gäller det mesta i fasta och mobila lösningar.

Vi är alltid villiga att lyssna på kundens önskemål, så att vi tillsammans kommer fram till den bästa lösningen.

Vi tillverkar kranbommar, storsäckslyftar och andra specialanpassade redskap.

Vi tillverkar 2 typer av skopor i ett antal storlekar. FS som är framtagen för flishantering och LM som är avsedd för flyktigare material. Skoporna finns i storlekarna: 400, 600, 800 och 1000 liter. Finns det önskemål utöver dessa storlekar, specialbygger vi på beställning efter kundens önskade mått.

Ljungströms tillverkar kundanpassade materialskruvar. Vi har inget standardsortiment. Längder, diametrar, belastning och hastighet bestäms tillsammans med kund. Hör av er till oss, så ser vi till att ni får en ändamålsenlig skruv.

Vi tillverkar kundanpassade siktar, harpor och triörer. Kontakta oss med information om dina behov så ordnar vi en bra lösning.

LJUNGSTRÖMS AB tillverkar kundanpassade lägesställare och lyftbord. Allt från en kapacitet på några kg till flera ton.Hör av er så diskuterar vi era behov.

KONTAKTA OSS, SÅ TILLVERKAR VI DET NI BEHÖVER
KONTAKT