Silos från smått till stort

Vi tillverkar silos i alla storlekar och utföranden. Silos för storsäcksfyllning, bulkbilsfyllning och fyllning med hjullastare. Vi bygger även integrerade silos i transportörsystem och tillverkar silos för halkbekämpning och annan specialutrustning. Vi tillverkar silos i alla storlekar och utföranden. För halksand, pellets, foder m.m.

Vi tillverkar silos för storsäcksfyllning, bulkbilsfyllning och fyllning med hjullastare. Vi bygger även integrerade silos i transportörsystem. För halksand, pellets, foder m.m.

All förekommande stålbyggnation, i anslutning till såväl trä som stålstommar. Underhåll, avbärning och renovering av byggnadskonstruktioner. Tröskeljärn och portomfattningar.

Vi bygger efter era önskemål

Kundanpassade ramper och hissar. Vi mäter, räknar och tillverkar.

Vi kundanpassar och specialanpassar efter dina önskemål. Se ett urval av våra tillverkade sandsilos och silos längre ner på sidan eller genom att klicka in dig på referenser och klicka på fliken sandsilos.

Be om en offert

Ett projekt startar med en dialog om behov och möjligheter. Vi diskuterar, mäter och kommer tillsammans med kund fram till den bästa lösningen i den givna situationen.

Vi diskuterar storlek, utföranden och budget. Du får ett ungefärligt pris redan innan skickad offert.

När grundförutsättningarna är konstaterade ritar vi och hållfasthetsberäknar. Efter detta går vi tillsammans med kund igenom ritningarna innan vi slutligen skriver en offert.

Ljungströms AB har i över ett halvt sekel ritat, specialanpassat och byggt silos för olika ändamål åt industri och fastighetsbolag i både Sverige och utomlands.

Vi har den erfarenhet som krävs för att kunna anpassa konstruktionerna efter önskemål och krav.

Hos oss är kontaktvägarna korta och snabba. Ring eller mejla så diskuterar vi dina visioner och önskemål.

Referensarbeten Silos

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Sansilo för halksand, anpassad för att fyllas med storsäck

Vi bygger efter era önskemål. Ring för offert!
Kontakta oss